Keitä olemme


Tarinamme

Rakkaudesta ruokaan jo vuodesta xxxx

Ravintola LALO sijaitsee keskellä Lappeenrantaa. Ravintolamme ei ole vain ruokapaikka, vaan kulinaarinen matkakohde, jossa perinne kohtaa modernin. Filosofiamme keskittyy yksinkertaisten, korkealaatuisten ainesosien taikaan, yhdistettynä puuhiiligrillin viehätykseen. Tämä lähestymistapa tuo ruokiimme ainutlaatuisen maun ja aromin, erottaen meidät muista Lappeenrannan ravintoloista.

Monipuolinen ruokalistamme palvelee erilaisia makumieltymyksiä ja ruokavalioita. Se sisältää mehukkaita grillattuja lihoja, gourmet-hampurilaisia, tuoreita salaatteja, sekä valikoiman pizzoja ja pastoja. Pyrimme huomioimaan myös kaikki ruokavaliot, joten tarjoamme myös kasvisruokaa ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Ravintola LALOn tunnelma yhdistää rustiikkisen viehätyksen nykyaikaiseen eleganssiin, tarjoten lämpimän, kutsuvan ilmapiirin kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä rento lounas, romanttinen illallinen tai erityinen juhla, tilamme on suunniteltu mukavuutta ja nautintoa varten.

Sitoutumisemme erinomaisuuteen ulottuu myös ruokalistamme ulkopuolelle. Panostamme poikkeukselliseen palveluun, pyrkien tekemään jokaisesta vierailusta mieleenpainuvan. Tiimimme, kokeista tarjoilijoihin, on omistautunut tälle tehtävälle. Hankimme aineksemme luotettavilta toimittajilta, keskittyen tuoreuteen ja laatuun.

Tule vieraaksemme Ravintola LALOn kulinaariselle matkalle, jossa perinne, innovaatiot ja intohimo yhdistyvät jokaisessa ruokalajissa. Ole mukana tarinassamme, jossa jokainen ateria osa elämän ja maun juhlaa.


— RUOKAFILOSOFIAMME —

Kokkaamme sinulle, sinun makuusi!

Tuoreet raaka-aineet

Keittiömme kunnia-asiana on käyttää aina markkinoiden tuoreimpia raaka-aineita. Tämä takaa ruokiemme korkean laadun ja erinomaisen maun.

Kodikas tunnelma

Lämmin ja kodikas tunnelma, joka tekee jokaisesta vierailusta rentouttavan kokemuksen. Huolella suunniteltu sisustus ja ystävällinen palvelu yhdistettynä herkulliseen ruokaan tekee vierailustasi unohtumattoman.

Kokemus

Henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaista palvelua. Asiantuntemus ja intohimo ruoanlaittoon näkyy jokaisessa annoksessa.